Neprehliadnite

Ženská svetová jednotka prepísala rekordný zápis Tigra Woodsa

 

Kórejská svetová jednotka Jin Young Ko nedávno na LPGA Tour prekonala rekord Tigera Woodsa. Konkrétne v počte po sebe idúcich kôl bez bogey, avšak krátko na to svoju spanilú sériu ukončila. Zastavila sa na 114 jamkách, na ktorých nezahrala ani jednou nad par!

Hviezdny Woods stanovil svoj doteraz platný rekord v roku 2000, keď zahral na turnajoch 110 jamiek bez bogey za sebou. Ázijská golfistka ho prekonala v 1. kole turnaja Cambia Portland Classic vďaka íglu na piatej jamke. Na deviatke potom minula svoj „metrák“ do paru a jej séria sa skončila.

Kórejská kométa odohrala bez bogey záverečných 34 jamiek na AIG Women’s British Open. Potom bez zaváhania ovládla event CP Women’s Open, vďaka čomu sa stala prvou hráčkou po Inbee Park v roku 2015, ktorá vyhrala turnaj so štyrmi čistými kolami bez bogey.

So 106 jamkami bez bogey potom prišla tento týždeň do Portlandu. „Zahrať bez bogey, čo len jedno kolo je úžasné. Ja som ich zahrala 114, takže to ujde,“ smiala sa Ko po prvom kole, v ktorom zahrala 68 úderov a delila tak na turnaji 24. miesto.

„Teraz je už potom, takže mám pokoj,“ dodala s tým, že má voľné ruky pre prekonanie vlastného rekordu. Ukrojila z neho už deväť jamiek, keď na druhej deviatke už ďalšie bogey nepridala. „Takže teraz to chcem urobiť zase. Celkovo 115 jamiek bez bogey,“ prezradila Kórejčanka, ktorá môže v Portlande vyhrať svoj tohtoročný piaty turnaj. Dvakrát pritom ovládla aj major turnaje – ANA Inspiration a Evian Championship.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv