Neprehliadnite

VEĽKÉ FITTING DNI v Sedíne, Penati a Borši: Lepšie raz vyskúšať, ako stokrát vidieť!

 

Golfoví nadšenci pozor! Máme pre vás zaujímavý tip na najbližšie dni. Spoločnosť Golf Centrum organizuje posledné tri dni v tomto týždni (23. a 25. augusta) v spolupráci so Sedín Golf Resort, Penati Golf Resort v Šajdíkových Humanciach a Green resort v Hrubej Borši tzv. Veľké fitting dni.

V spomínaných dňoch si môžete prísť zmerať svoj švih a vyskúšať najnovšie modely golfových palíc. Odborníci porovnajú vám namerané hodnoty vašich súčasných palíc s novými modelmi svetoznámych značiek. Optimálne palice, vyrobené na mieru vášho golfového švihu, si budete môcť objednať za zvýhodnené ceny.

Fitting golfových palíc nie je dôležitý len pre výkonnostných hráčov, ale pre všetkých golfistov. Golf je šport, kde fyzika zohráva veľkú úlohu a správna dĺžka úderového ramena (šaftu) a postavenie úderovej plochy ovplyvňuje zásadne dráhu letu. Základnými meraniami výšky, dĺžky rúk jednoducho odborníci zistia správne základné parametre palíc pre každého “golfového pacienta.”

V druhej, dynamickej fáze fittingu, sa merajú švihové charakteristiky každého jednotlivca na základe rýchlosti a tempa švihu. Výsledkom je odporučenie optimálnej golfovej palice individuálne pre každého golfistu podľa jeho výkonnosti, statických a dynamických charakteristík švihu. V piatok môžete navyše vďaka odborníkom nájsť v Penati aj ideálny typ loptičiek pre vašu hru.

Pri našich Fitting dňoch je štandardom meranie na profesionálnych prístrojoch. Porovnávajú sa výsledky s vašimi súčasnými palicami voči novo odporučeným paliciam resp. špecifikáciám. Z týchto porovnaní je jasné, či sú súčasne palice vyhovujúce alebo je iná špecifikácia vhodnejšia pre vašu hru,” uviedla spoločnosť Golf Centrum.

VEĽKÉ FITTING DNI 2019
23. augusta(13.00-19.00 h) – SEDÍN Golf Resort, VEĽKÉ ÚĽANY
24. augusta (10.00-18.00 h) – PENATI Golf Resort, ŠAJDÍKOVÉ HUMENCE
25. augusta (10.00-18.00 h) – Green Resort, HRUBÁ BORŠA
 

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv