Neprehliadnite

Škótska legenda už len rekreačne, Torrance prišiel o golfový apetít

 

Svetoznámy golfista Sam Torrance oznámil, že dal súťažným turnajom definitívne zbohom. Škótsky víťaz 21 turnajov na European Tour vo svojich 66 rokoch priznal, že stratil nadšenie pre súťaživosť. Torrance hral naposledy na európskej veteránskej Staysure Tour v októbri 2017. „Stratil som niečo ako lásku ku golfu. Nie som už moc dobrý. Najťažšie na tom je, že už som sotva priemerný oproti tomu, aký som býval,“ uviedol slávny ostrovný borec.

 V historickom rebríčku európskej túry v počte turnajových titulov mu patrí desiate miesto spoločne so Španielom Miguelem Ángelom Jiménezom. Triumfoval v rozmedzí 23 sezón od roku 1976 do roku 1998. Jeho posledným triumfom bol úspech na Peugeot Open de France. Kapitán víťazov Ryder Cupu z roku 2002 sebakriticky vyhodnotil svoje športové kvality a fakt, že čas a pribúdajúce roky sa nedajú zastaviť.

 „Povedal som svojej manažérke: ´Prezraď mi, aké je moje skóre za posledné tri roky a aké sú moje konečné umiestnenia. Pozrela sa na to a povedali mi, že som 200 úderov nad par a najlepšie som skončil delený 35.,“ prezradil Torrance ako došiel ku svojmu osvieteniu. „Takže nastal čas. To bolo pred dvoma rokmi a od tej doby som nehral. Bolo ťažké nechať to tak, ale som rád, že som to urobil. Veď už aj so svojimi kamarátmi mám problém sa donútiť k tomu ísť si zahrať,“ vysvetlil.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv