Neprehliadnite

Pri Malom Dunaji spoznali klubových šampiónov na rany

 

Posledný augustový a sviatočný štvrtok sa v Sedíne niesol v súťaživom duchu majstrovstiev klubu na rany. Po welcome drinku a raňajkách sa začal súboj na ihrisku, nielen o titul majstra či majsterky, ale aj o ročné green fee na sezónu 2020, pobyt v hoteli Bystrá, či vyhradené parkovacie miesto.

Majstrom klubu 2019 a zároveň najlepším hráčom v kategórii Muži na rany sa stal René Bergendi s počtom rán 74.  Medzi ženami sa zo štátu klubovej šampiónky tešila Denisa Kanasová s počtom rán 97.

Na prvom mieste v kategórii Na rany – ženy sa umiestnila Katka Rendeková. Členka Golf Club Hrubá Borša s počtom rán 88 získala voucher na ročné green fee na sezónu 2020. V Open kategórii na stableford netto triumfoval Juraj Gašparovič (41 bodov). Titul najlepšej seniorky získala pani Evka Teťáková s počtom stableford netto bodov 44.

/Fotogaléria – Majstrovstvá klubu 2019 v hre na jamky/

-jj-, foto, www.golfsedin.sk

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv