Neprehliadnite

MMSR v hre na jamky v Nitre korisťou Hečkovej a Macha

 

Golfový areál Red Oak Nitra hostil Medzinárodné majstrovstvá Slovenska v hre na jamky. O národné tituly súťažilo 30 mužov a 13 žien. Napriek nižšej účasti priniesol šampionát viaceré zaujímavé momenty.

Plynule a veľmi hladko prešiel celým turnajom Pavol Mach. Získal už tretí titul majstra Slovenska v hre na jamky. Vo finále zdolal Matěja Baču z Českej republiky 5/3. „Opäť potvrdil, že premožiteľa nájde zatiaľ u nás len vo veľmi špecifických prípadoch a zriedkavo. So súpermi sa vysporiadal rozdielom triedy,“ povedal Rastislav Michalák zo Slovenskej golfovej asociácie.

Medzi ženami sa do hry po ťažkom období dokázala vrátiť Natália Hečková. Vo finále pôsobila, že ešte nie je vo svojej koži. Odhodlala sa však k útoku v pre ňu najnevhodnejšej chvíli – v čase, keď po deviatich jamkách prehrávala o 4.

„Takýto obrat vo finále naozaj nie je často vídaný. Spôsobila tým ťažkosti súperke Rebecce Hnidkovej, ktorá bola dlhý čas oveľa bližšie k titulu, než Natália a nakoniec prehrala,“ prezradil Michalák.

VýsledkyMSR v hre na jmky 2019:
Muži: 1. Pavol Mach, 2. Matěj Bača, 3. Lukáš Zušták
Ženy: 1. Natália Hečková, 2. Rebecca Hnidková, 3. Ema Dobiášová

 

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv