Neprehliadnite

Dorian menil plány, hurikán vystrašil aj rodinu golfistu Lahiriho

 

Keď sa Anirban Lahiri pred podujatím Korn Ferry Tour Finals dozvedel, že jeho rodine žijúcej v Palm Beach Gardens na Floride hrozí nebezpečie od blížiaceho sa hurikánu Dorian, neváhal, a ihneď odcestoval domov pomáhať s evakuáciou svojho domu.

Palm Beach Gardens sa ocitlo v možnom dosahu hurikánu, ktorý mal v nasledujúcich zasiahnuť aj spomínaný americký štát. Záchranári hlásili, že hurikán dosahuje kategóriu 4, ktorá je pre obývané oblasti už životu  nebezpečná.

Lahiri novinky oznámil na sociálnej sieti, preto v Newburghu v Indiane nemohol zasiahnuť do bojov, ktoré rozhodli aj o kartách na US PGA Tour pre budúcu sezónu.  „Hurikán Dorian podľa predpokladov dorazí na pevninu za 72 hodín. Vidíme sa na US PGA Tour za niekoľko týždňov,“ dodal golfista.

Tridsaťdvaročný rodák z indického Pune, ktorý má v zbierke aj dva tituly z European Tour, však našťastie kvôli odhláseniu nepríde o kartu na US PGA Tour pre nadchádzajúcu sezónu. Tá odštartuje už za dva týždne turnajom The Military Tribute at The Grienbrier v Západnej Virgínii.

Na prvých dvoch turnajoch Korn Ferry Tour Finals skončil totiž Ind na delenom siedmom respektíve delenom piatom mieste, čím si svoje hráčske privilégia na US PGA Tour zachoval. Ovplyvní to však jeho poradie na priority liste pre nasadzovanie do turnajov.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv