Neprehliadnite

Czech Masters: Majstri remesla sú už na mieste činu, Harrington ešte čaká na palice

 

/Z Prahy od našej redaktorky Nataši Kamesch/ – V poradí 6. ročník medzinárodného golfového turnaja D+D REAL Czech Masters v utorok odštartoval tlačovou konferenciou v hoteli Mandarin Oriental na Malej Straně v Prahe. V úlohe hviezd sa predstavili Ernie Els, Pádraig Harrington a Lee Westwood.

Tohtoročné štartovné pole jediného turnaja European Tour v Českej republike sa skutočne hemží golfovými hviezdami. Okrem už spomínanej trojice dorazí tiež dvaja hráči z Top 50 svetového rebríčku Rakúšan Bernd Wiesberger s Eddiem Pepperellom, alebo legendárny Dán Thomas Bjorn.

Mám veľkú radosť, že sa k nám vrátil Pádraig Harrington, ktorý mal u nás vlani premiéru. Lee Westwood je svetová ikona golfu, šampión viac než štyridsiatich turnajov a ja som rád, že si k nám zase našiel cestu,“ uvítal všetkých Petr Dědek, majiteľ promotérskej spoločnosti Relmost.

Dorazila dokonca veľká golfová legenda Juhoafričan Els, ktorý je v Prahe po prvý raz a neskrýval svoje úprimné nadšenie. Ihrisko Albatross ešte nepozná, ale dnes sa s ním počas turnaja Pro-Am zoznámi. Írsky borec Harrington si zaspomínal na dramatický finiš vlaňajšieho turnaja.

Ešte pár jamiek pred koncom viedol a do poslednej rany bojoval o víťazstvo, ktoré mu ale nakoniec vzal Talian Andrea Pavan. Ostrovný golfista sa však ocitol v nepríjemnej situácii, pretože čaká na svoje zatúlané palice. „Stalo sa mi to po prvý raz za 32 rokov. Jazdím po okruhu už dlho, ale palice nedorazili do dejiska turnaja spoločne so mnou až teraz,“ reagoval Els.

Po tlačovej konferencii sa všetci presunuli na exhibíciu na lodi na Vltave. Na palube sa k Elsovi, Westwoodovi a Harringtonovi pridali ďalšie veľké hviezdy z European Tour. Golfovú konkurenciu zvýšili aj Thomas Pieters, Haydn Porteous, Adrian Otaegui a domáci hráči Stanislav Matuš s Filipom Mrůzkom.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv