Neprehliadnite

Bleskový koniec spolupráce, Williams už nerobí kedíka Dayovi

 

Návrat Steva Williamsa k práci kedíka nemal dlhého trvania. Po boku bývalej svetovej jednotky Jasona Daya vydržal len dva mesiace.

Pohár trpezlivosti pretiekol už po neúspechu austrálskeho golfistu na turnaji Northern Trust, kde sa rozhodli krátku spoluprácu ukončiť. Williams si urobil meno ako nosič vaku Tigera Woodsa, ktorému pomohol k zisku 13 z jeho 15 major titulov.

Potom sa ale ich cesty rozišli a Williams zamieril na šesť rokov k Adamovi Scottovi, ktorému v roku 2013 pomohol vyhrať zelené sako na US Masters. Od septembra 2017 ale nemal stáleho zamestnávateľa, čo mohol zmeniť Day, ktorý Williamsa angažoval pred tohtoročným US Open.

Po dvoch mesiacoch a šiestich odohraných turnajoch však ich spolupráca končí. „Rozchod so Steveom bolo spoločné rozhodnutie, ktoré sa nerodilo ľahko. On je veľký profesionál, bola to pre mňa veľká škola a cenná skúsenosť, spolupracovať s kedíkom, ktorý toho toľko dokázal,“ povedal Day, ktorý na vaku s Williamsom neprešiel katom dvakrát zo šiestich  eventov.

Golfista od protinožcov však súčasne priznal, že došlo k určitým nezhodám v otázke vzájomnej spolupráce. „On vždy pracoval s tými najlepšími. Bol tu však určitý rozpor medzi starou a novou školou,“ naznačil niekdajší prvý hráč svetového rebríčka profesionálnych gofistov, ktorý dosiahol s Williamsom najlepší výsledok na Travelers Championship (8. miesto).

 

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv