Neprehliadnite

The Open: Daly vynechá slávny major, nedostal výnimku na vozík

 

Kontroverzný americký golfista John Daly sa budúci týždeň nezúčastní na British Open. Organizátori mu nedovolili pohybovať sa po ihrisku na golfovom vozíku.

Päťdesiattriročný víťaz prestížneho turnaja z roku 1995 ich o to žiadal kvôli artróze kolena. Organizátori z Royal and Ancient Golf Clubu argumentovali, že ihrisko v severoírskom Portrushi, kde sa British Open vracia po 68 rokoch, nie je prispôsobené na jazdu golfových vozíkov.

Keďže na tohtoročnom The Open sú golfové vozíky zakázané, Daly podľa svojho manažéra namiesto British Open vyrazí na turnaj do Kentucky. V štartovnom poli záverečného majoru sezóny ho nahradí krajan Kevin Streelman.

Vďaka triumfu na British Open spred takmer štvrťstoročia má Daily právo štartovať na slávnom turnaji až do 60 rokov bez ohľadu na svoju výkonnosť. Američan, ktorý v roku 1991 vyhral tiež US PGA Championship, je v súčasnosti v svetovom rebríčku až na 1981. mieste.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv