Neprehliadnite

Arkansas Championship: Sung Hyun Park sa s titulom vrátila na ženský trón

 

Kórejská golfistka Sung Hyun Park vyhrala turnaj Arkansas Championship zo série LPGA v Rogerse a posunula sa do čela svetového rebríčka. Dvadsaťpäťročná hráčka vystriedala na prvom mieste krajanku Ko Čin-jong.

Ko Čin-jong skončila v nedeľu na delenom 18. mieste, rovnako ako Jessica Kordová, dcéra bývalého československého tenistu Petra Kordu, ktorá však reprezentuje USA. Sung Hyun Park vďaka birdie na záverečnej jamke zvíťazila s náskokom jednej rany pred trojicou súperiek a pripísala si druhé tohtoročné prvenstvo. Celkovo na LPGA Tour vyhrala už siedmy turnaj vrátane dvoch majorov.

Svetovou jednotkou bola rodáčka zo Soulu po prvý raz predvlani a tento rok už strávila v čele rebríčka päť týždňov. „Je to fajn byť zase prvá. Ale, aby som bola úprimná, zároveň som bola ako jednotka pod veľkým tlakom. Nechcem si to pripúšťať,“ uviedla Sung Hyun Park.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv