Neprehliadnite

US Open: Jeongeun Lee6 – ďalšia kórejská major šampiónka

 

Aj druhý tohtoročný ženský major má kórejskú víťazku. Prestížny US Open v Charlestone ovládla Jeongeun Lee. Dvadsaťtriročná hráčka prežíva prvú plnú na LPGA Tour a za premiérový triumf v kariére získala odmenu milión dolárov. Češka Klára Spilková na evente s dotáciou 5 miliónov USD neštartovala.

Jeongeun Lee, ktorá hráva kvôli rozlíšeniu od krajaniek pod menom J. Lee6, sa stala už deviatou hráčkou z Kórejskej republiky za posledných desať rokov,ktorá ovládla grandslamový turnaj. Súčasne tak napodobila svetovú jednotku Jin Young Ko, ktorá vyhrala aprílový ANA Inspiration v kalifornskom Rancho Mirage.

S celkovým skóre -6 a s náskokom dvoch úderov triumfovala Jeongeun Lee pred krajankou Rju So-jon a Američankami Angel Yinovou a Lexi Thompsonovou. Dcéra bývalého československého tenistu Petra Kordu Jessica sa podelila o desiate miesto so stratou štyroch úderov na víťazku. Jej sestra Nelly bola 39.

jj

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv