Neprehliadnite

Spilková menila kedíka, Konečného vystriedal Američan St. Onge

 

Golfistka Klára Spilková vymenila v priebehu svojej premiérovej sezóny na LPGA Tour kedíka. Namiesto Martina Konečného jej bude pomáhať Američan Wiliam St. Onge. Po prvý raz sa česká profesionálka predstavila s čerstvým caddie na turnaji Meijer LPGA Classic for Simply Give.

Spomínaný ženský turnaj sa uskutoční v Grand Rapids. „Uvidíme, ako to pôjde najbližších pár týždňov. Cítila som, že potrebujem nejakú zmenu,“ uviedla a vysvetlenie rošády s kedíkmi Spilková. Pražská rodáčka by chcela na najprestížnej ženskej túre LPGA urobiť Ďalší krok, ale zatiaľ sa jej to nedarí.

Dvadsaťštyriročná olympionička premenila z deviatich štartov na finálovú účasť len tri. Jej najlepším výsledkom je tak 32. miesto na Havaji. „Martin mi každopádne pomohol na úvod sezóny a ja mu za to ďakujem. Teraz už je na mne, aby som túto zmenu využila,“ povedala Spilková.

V aktuálnom rebríčku sezóny figuruje okolo 120. priečky a potrebuje sa dostať do stovky poradia Race to CME Globe, aby si udržala plnohodnotnú kartu na LPGA.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv