Neprehliadnite

SFLG 2019 – 3.kolo: Horúci golf v Red Oak, minerálka cennejšia ako zlato

 

Na ihrisku Red Oak v Nitre dokáže byť poriadne horúco. Presvedčili sa o tom účastníci tretieho kola Slovenskej firemnej ligy v golfe 2019 (SFLG 2019) , počas ktorého preverilo ich schopnosti suché, teplé, slnečné a bezveterné počasie.

Obrazne povedané potrebovali životadarnú vodu rovnako ako ihrisko. O to sme sa vďaka partnerovi Tatranská minerálka postarali, takže skvelým výkonom nebránilo v podstate nič. A na výsledkoch sa to11 dostatočne prejavilo.

Presné rany boli na relatívne tvrdom podklade odmenené dĺžkou, menej presným pomohol vykosený raf. Dočkali sme sa viacerých zlepšení hendikepu a dokonca aj pokorenia hranice 40 stablefordových bodov.

Pri tímových výsledkoch zase v súčte troch najlepších výsledkov neprekonali 100-bodovú hranicu len tri družstvá. Golfová kvalita si rozhodne cestu do Nitry našla.

Výsledky SFLG 2019 -3. kolo v Red Oak Nitra-Lužianky:
Kategória netto: 1. LS Promotion (114 stfb), 2. Stanley (114), 3. OK Group (113)
Kategória brutto: 1. Motor-Car (82 stfb), 2. Stanley (78), 3. LS Promotion (76)

FOTOGALÉRIA SFLG 2019: – 3. KOLO
RED OAK NITRA-LUŽIANKY

text: Martin Pavlík, foto: Adrián Stránsky

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv