Neprehliadnite

SFLG 2019 – 2.kolo: Naznačené ambície na ihrisku GC Welten v Báči

 

V poradí druhý turnaj Slovenskej firemnej ligy v golfe 2019 (SFLG 2019) v Báči už čo-to naznačil z finálových ambícií jednotlivých družstiev.&

Jún konečne golfistom doprial teplé a najmä suché počasie. Na druhej strane daždivé dni koncom mája dožičili ihriskám dostatok vlahy a tie tak mohli prekvitať, podobne ako to v Báči. Čo sa týka kvality, nemožno mu nič uprieť. A to sa potom aj turnaj hneď lepšie koučuje, keď sú hráči spokojní.


Nálada bola skvelá, ak sa niekto potreboval troška uvoľniť, mohol využiť thajskú masáž priamo v priestoroch klubového domu, o ktorú sa postarala spoločnosť Tawan. V opatere masérok sa pred a najmä po turnaji ocitla drvivá väčšina hráčov.

Len krok vedľa si dokonca mohli oddýchnuť na posteli značky Bedeur, špičkového slovenského výrobcu a hrdého partnera našej túry. Ráno hráčov potešil uvítací pohárik rumu Republica a na ihrisku okrem rezníkov najmä Tatranská minerálka. A na dobrú Lavazzu je čas vždy!

Jún rozhodne

Vzhľadom na preložený turnaj nás v júni čakali až 3 turnaje 17.ročníka Slovenskej firemnej ligy v golfe. Dovolím si povedať, že na konci júna už budú družstvá bojovať len o posledné voľné miesta na finále, favoriti budú chcieť mať v tom jasno už pred letnou prestávkou.

Svoje ambície naznačili už v tomto druhom kole. Najmä v kategórii brutto si dlhodobú pozíciu stráži družstvo Motor Car, doterajších šestnásť rokov hrajúci pod hlavičkou Mercedes-Benz. V kategórii netto sa situácia javí troška zamotanejšia, ale to je osvedčený vývoj.

Zatiaľ turnaje vychádzajú okrem spomínaného Motor Caru aj družstvám Interaudit Group a Otyk, miešať karty by chceli aj minuloroční víťazi zo ŠEVT-u a reprezentanti tímu Adia-ZV Mercedes-Benz Zvolen. Avšak tu sa výpočet rozhodne nekončí, na svoju príležitosť striehnu aj ostatné tímy. Už najbližšie v Nitre na ihrisku Red Oak.


Výsledky 2. turnaja SFLG 2019
/
Kategória brutto/
1. MotorCar 75 stfb
2. Adia-ZV Mercedes-Benz Zvolen 70 stfb
3. Ševt 65 stfb

/Kategória netto/
1. Interaudit Group 107 stfb
2. Otyk 102 stfb
3. MotorCar 98 stfb

Najdlhší odpal: Róbert Szabó (Red Oak)
Najbližšie k jamke: Jozef Hraško (Adia-ZV)

/FOTOGALÉRIA – SFLG 2019 – 2. kolo/

Text: Martin Pavlík, foto: Adrián Stránsky

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv