Neprehliadnite

MSLT 2019 – 4. kolo: Jediná ženská túra v Báči všetko do bodky splnila

 

Štvrté kolo Mercedes Slovak Ladies Tour 2019 sa nieslo v duchu bodiek. Golfový areál Welten v Báči bol dejiskom posledného turnaja jedinečnej dámskej túry pred letnou prestávkou.

Napriek vysokým teplotám, ktoré počas júna sužovali Slovensko bolo ihrisko pripravené na výbornú, odpaliská, ferveje i jamkoviská boli krásne zelené a šťavnaté. V tomto smere niet ihrisku čo vytknúť.

Vyše štyri desiatky účastníčok a účastníkov sa pomaly schádzali . Okrem uvítacieho drinku a registrácie ich čakala možnosť zveriť sa do rúk masérok spoločnosti Tawan, či vyskúšať prémiovú kozmetiku a výživové doplnky značky Malina.

Práve včas

Horúce a suché počasie sa raz musí skončiť, dorazia letné búrky sprevádzané výdatnými dažďami. Takto to chodí. Tento rok padol podľa predpovedí na predposlednú júnovú sobotu, hoci to najhoršie sme mali očakávať neskôr popoludní.

Osud nám bol naklonený, keďže priebežné správy aj z neďalekého okolia boli nepriaznivé, my sme dohrali suchou nohou, v relatívnom bezvetrí, liekom na vysoké teploty bol dostatok vody, vďaka partnerovi Tatranská minerálka.

Nálada bola skvelá a nebola núdza o skvelé výkony i výsledky. Jedným dychom treba spomenúť, že dámy nám opäť pripravili ťažkú úlohu vybrať najlepší bodkovaný outfit. Nakoniec sa nám to podarilo, veď posúďte sami.

Výsledky MSLT 2019 – 4. kolo:
Kategória A: (hcp 0 – 24,4)
1. Frederika Rychtáriková (42 stfb), 2. Katarína Opršalová (38), 3. Eva Tomasch (33)
Kategória B (hcp 24,5 – 36)
1. Miriam Trenčianska (40 stfb), 2. Renáta Šmáliková (35), 3. Barbora Rychtáriková (34)
Kategória C (hcp 37 – 54)
1. Simonka Jonášová (39 stfb), 2. Gabriela Srnková (23)


Najdlhší odpal: Adriana Fintová
Najbližšie k jamke: Simona Rendková
Najštýlovejšia hráčka: Janka Helbichová

/FOTOGALÉRIA MSLT 2019 – 4. KOLO, Welten Báč/

 

Text: Martin Pavlík, foto: Adrián Stránsky

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv