Neprehliadnite

Canadian Open: McIlroy vyrovnal osobné maximum a urobil si apetít pred US Open

 

Rory McIlroy sa pred major turnajom US Open naladil víťazstvom na Canadian Open. Golfista zo Severného Írska v Hamiltone deklasoval súperov a šestnásty triumf na US PGA Tour získal s náskokom siedmich úderov.

Ostrovný borec si v priebehu záverečného dňa na ihrisku Golf & Country Club vyrovnal 61 ranami svoje najlepšie kolo na US PGA Tour. „Hral som uvoľnene,“ pochvaľoval si. Celkovo mal skóre -22, zatiaľ čo Ír Shane Lowry a Američan Webb Simpson dohrali na druhom mieste s 15 ranami pod par.

„Dám si v lietadle zopár drinkov, ale ráno už budem v Kalifornii myslieť na tento týždeň,“ poznamenal McIlroy pred cestou do Pebble Beach, kde vo štvrtok odštartuje US Open. „Viem, že som v dobrej forme, v pohode a skúsim vyhrať ďalší major,“ dodal dvojnásobný šampión US PGA Championship, ktorý raz kraľoval aj na US Open a British Open.

Finálový deň v Hamiltone McIlroy exceloval. Začal berdíkom na prvej jamke a po štyroch birdies v rade ich mal po štrnástke už deväť. Zdalo sa, že by mohol dať magických 59 úderov, ale na konci dvakrát chyboval, aj keď zahral aj ígl. „Dosť som si veril a hovoril si, že by som chcel zahrať pod šesťdesiat. Lenže nevyšlo to,“ dodal.

Podľa svojich slov sa na ihrisku dostal do laufu. „Ako keby som sa dostal zo svojho tela a sledoval sám seba, ako hrám. Išlo to ľahko,“ opísal McIlroy, ktorý ovládol už šiesty národný šampionát. Pred kanadským sa radoval na US Open (2011), Australian Open (2013), British Open (2014), Irish Open (2016) a počíta sa aj Hongkong Open (2011). „Som na seba pyšný,“ usmial sa hviezdny golfista, ktorého sprevádzala manželka Erica Stollová.

Konečné výsledky turnaja Canadian Open 2019 nájdete tu:

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv