Neprehliadnite

BMW International Open: Talian Pavan pridal v Mníchove druhý titul po Czech Masters

 

Po vlaňajšom víťazstve na Czech Masters na Albatrosse vybojoval dnes taliansky golfista Andrea Pavan v Mníchove druhý titul na European Tour. Turnaj BMW International Open ovládol po dodatočnom rozstrele, v ktorom na druhej jamke zdolal Angličana Matthewa Fitzpatricka.

Po troch kolách bol Pavan na delenom deviatom mieste, ale dnes zahral 66 úderov a vynútil si play off. „Je to úžasné. Povedal som si ráno, že mám šancu. Hral som tu dobre, len mi nevyšlo pár drajvov. To je vždy moja Achillova päta,“ uviedol 30-ročný borec z Apeninského polostrova.

Fitzpatrick potreboval na 18 jamiek štvrtého kola o tri údery viac. Za prvenstvom dlho mieril Rakúšan Matthias Schwab, ale na druhej deviatke zahral trikrát bogey a musel sa uspokojiť s delenou treťou priečkou. Na víťaza turnaj s dotáciou 2 milióny eur stratil dve rany.

Konečné výsledky turnaja BMW International Open nájdete tu:

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv