Neprehliadnite

Tiger s priateľkou Ericou čelia obvineniu zo smrti zamestnanca

 

Hviezdny golfista Tiger Woods, ktorý prežíva vydarený návrat na scénu, je zatiahnutý do súdneho procesu. Spoločne s priateľkou Ericou Hermanovou sú obvinení v súvislosti s so smrťou Nicholasa F. Immesbergera, ktorý sa opilý zabil v aute. Ten mal pracovať v reštaurácii The Woods Jupiter.

A údajne práve odtiaľ 10. decembra 2018 okolo 18.00 h odišiel vo svojom automobile Chevrolet Corvette z roku 1999. Na miesto, kam smeroval, však nedorazil. Havaroval a na následky zranení zomrel. V krvi mal trojnásobne väčšiu dávku alkohol, ako povoľuje zákon. Vo viacerých bodoch obžaloby sa uvádza, že Woods mu pravidelne vo floridskej reštaurácie osobne nalieval alkohol do pohárika.

A to napriek tomu, že spoločne s priateľkou vedeli o predchádzajúcich problémoch a závislosti 24-ročného muža od alkoholu. Pozostalí teraz požadujú za usmrtenie z nedbanlivosti finančné odškodné vo výške 15.000 dolárov plus náhradu škody a s ňou spojené náklady.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv