Neprehliadnite

MSLT 2019 – 2. kolo: V Nitre panoval čas májový, čas kvetov

 

Jediná a jedinečná dámska golfová túra – Mercedes Slovak Ladies Tour 2019 (MSLT) pokračovala druhým kolo na ihrisku Red Oak neďaleko Zobora.

Rozkvitnuté slovenské polia a lúky sa tentoraz sklonili pod záplavou kvetov na golfovom ihrisku v Lužiankach pri Nitre. Nebojte sa, grínkípri nevysiali na ferveje púpavy či iné „ozdoby“, zavítalo sem 2. kolo Mercedes Slovak Ladies Tour 2019 a tou ozdobou boli dámy.

Turnaj sa totiž niesol v duchu kvetov na outfitoch golfistiek a golfistov, tak nebola núdza o polokošele, nohavice či šatky so vzorom ruží, gerber i ďalších kvietkov. Navyše sa umúdrilo i počasie a po vytrvalých dažďoch väčšinou spoza oblakov vykukovalo slniečko.

Tak s pribúdajúcimi jamkami putovali do bagov bundy a svetre, obed po hre všetci účastníci absolvovali na terase klubového domu. Mohli tam totiž vyskúšať luxusnú posteľ, ktorú vystavoval jeden z partnerov túry, spoločnosť Bedeur.

V permanencii boli opäť aj thajské masérky z Taiwanu, ktoré sa na nedostatok práce sťažovať nemohli. Mimochodom, viete, ktorá kategória bola najpočetnejšia? Predstavte si, že A, teda dámy s hendikepom do 24,4.

 

To je jasný a rukolapný dôkaz, že športová úroveň turnajov Mercedes Slovak Ladies Tour opäť stúpla! Nabudúce nás privíta ihrisko v Sedíne a prvú júnovú sobotu bude celé pásikavé. Ktorá dáma si odnesie titul „Striped Lady“?

Výsledky MST 2019 – 2. kolo:

/Kategória A, hcp 0 – 24,4/
1. Dana Mutalová 39 stfb, 2. Andrea Szabóová 37, 3. Denisa Kanásová 35
/Kategória B, hcp 24,5 – 36/
1. Janka Helbichová 43 stfb, 2. Miriam Trenčianska 35, 3. Anna Karaková 35
/Kategória C, hcp 37 – 54/
1. Miroslava Kudličková 34 stfb, 2. Margita Durdíková 32,
/Doplnkové súťaže/
Najdlhší odpal: Jana Rychtáriková
Najbližšie k jamke: Dana Mutalová
Najštýlovejšia hráčka: Vierka Gajdošová

FOTOGALÉRIA MSLT 2019 – 2. kolo (Nitra-Lužianky)

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv