Neprehliadnite

Kevin Na má veľké srdce, za výhru na Coloniale daroval kedíkovi auto

 

Zatiaľ, čo Brooks Koepka na kedíkoch šetrí, jeho kolega Kevin Na je k ním štedrý. Na zaznamenal nedávno v Coloniale svoj tretí triumf na US PGA Tour v kariére.

Okrem tučnej finančnej odmeny (1,3 milióna USD) dostal za výnimočný športový výkon aj kultové auto Dodge Challenger ročník 1973. Luxusného veterána však venoval bez dlhého váhania svojmu kedíkovi.

Sympaticky tak odmenil často nedocenenú prácu a prínos kvalitného kedíka. „Neviem, ako ma môj kedík presvedčil, aby som mu dal auto, ale myslím že je dobrý obchodník. Som ale nadšený, že mu ho môžem dať. Zaslúži si ho,“ povedal Američan Na.

Skvelý turnaj v Coloniale odohral aj slovenský golfista Rory Sabbatini, ktorý skončil delený šiesty s celkovým skóre šesť úderov pod par. O deväť priečok si polepšil v rebríčku FedEx Cupu, kde mu patrí už skvelá 55. pozícia. Rodák z juhoafrického Durbanu, ktorý si koncom minulého roka prevzal v New Yorku slovenské občianstvo, už má istú účasť v play-ff FedEx Cupu.

 

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv