Neprehliadnite

Grandslamový vicemajster, DJ ôsmym hráčom v histórii

 

Tak tento titul si zrejme nestrčí za klobúk. Dustin Johnson je dlhodobo jedným z najlepších hráčov sveta. Ani on však nemá na ružiach ustlané. Kritici nedávno vytiahli štatistiku, podľa ktorej by si americký borec za výkony na majoroch zaslúžil prezývku „večne druhý“. DJ má na konte zatiaľ lej jeden major titul.

Nedávno v Bethpage však skompletizoval svoj titul grandslamový vicemajster za počet druhých miest na najprestížnejších mužských turnajoch. Prvý raz skončil delený druhý na The Open 2011. Potom to zopakoval na US Open 2015, US Masters 2019 a teraz na US PGA Championship 2019.

Major triumf si zaknihoval len pred tromi sezónami na US Open v Oakmonte. DJ skončil v tejto sezóne v Augusta National za hviezdnym Tigerom Woodsom. Johnson, ktorý ma za manželku dcéru legendárneho hokejistu Wayne Gretzkého, je ôsmym hráčom v histórii, ktorý majú na konte druhé miesta zo všetkých majorov.

Do tejto elitnej skupiny hráčov patria aj Jack Nicklaus, Arnold Palmer, Greg Norman a Phil Mickelson. Naposledy skompletizoval kariérny grandslam druhých miest Juhoafričan Louis Oosthuizen v roku 2017 na US PGA Championship v Quail Hollow.
-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv