Neprehliadnite

China Open: Zdrvujúci finiš a zlaté sako pre Fína Korhonena

 

Fínsky golfista Mikko Korhonen vybojoval na dodatočnej jamke v Šen-čene druhý titul na European Tour. Hoci do záverečného dejstva išiel so stratou troch úderov na francúzskeho lídra Benjamina Héberta, po skvelom finiši sa stal v 38 rokoch najstarším šampiónom najstaršieho profesionálneho turnaja v Číne.

Je to úžasné, ani neviem, ako sa mi to podarilo. Všetci totiž skvele patovali,“ povedal Korhonen, ktorý sa z premiérovej trofeje radoval vlani v júni v rakúskom Atzenbruggu. Celkovo zakončil turnaj rovnako ako Hébert so skóre -20. Len o jednu ranu za nimi zaostal Jorge Campillo. Španiel tak po čerstvom triumfe v Maroku pridal ďalší skvelý výsledok a poskočil na druhé miesto v Race tu Dubai.

Fínsky borec Karhonen okrem trofeje a finančnej prémii 443.817 eur získal aj zlaté čínske sako, tradičnú odmenu pre víťaza Volvo China Open. Na European Tour vyhral druhú sezónu po sebe a posunul sa do prvej stovky oficiálneho svetového rebríčka profesionálnych golfistov.

Domáci školák Jang Kchuang, ktorý v 14 rokoch a šiestich mesiacoch ako druhý najmladší hráč na elitnom európskom okruhu prešiel katom, obsadil delené 55. miesto. Po štyroch rundách v Genzon Golf Club skončil čínsky tínedžer s výsledkom štyri údery pod par.

Konečné výsledky turnaja China Open 2019 nájdete tu:

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv