Neprehliadnite

SFLG 2019 – 1.kolo: Golfová idyla v Hrubej Borši

 


Úvodným turnajom v Hrubej Borši odštartoval už v poradí 17. ročník najstaršej tímovej súťaže na Slovensku – Slovenskej firemnej ligy v golfe 2019. Túra pozostávajúca z kvinteta eventov v základnej časti, vyvrcholí dvojdňovým septembrovým finále v Rakúsku.



Green Resort nás privítal úžasným počasím, a hoci o počasí nerád píšem, tento krásny šport výrazne ovplyvňuje. Okrem počasia však musím hneď na úvod spomenúť nový klubový dom s veľkorysou terasou. Vkusne zariadená budova posunula golfový rezort neďaleko Senca opäť o stupienok vyššie.



Nuž a aké by to bolo privítanie bez uvítacieho „kalíšteka“? V roku 2019 nám rána (a nielen tie) bude spríjemňovať Rum Republica. Prvé reakcie hovoria za všetko, bola to správna voľba. Dôkaz, že niektoré voľby môžu mať aj dobrý koniec.


Štart z dvoch odpalísk prispel k hladkému chodu celého turnaja. Na osvedčenom formáte brutto a netto bodov sme nič nemenili, atraktívnou doplnkovou súťažou je hole-in-one a najmä cena, dizajnový strešný box značky Northline.


Keď už spomínam partnerov túry, obľúbeným bude, aspoň po úvodnom turnaji si to dovolím tvrdiť, značka Tawan, exkluzívne thajské masáže, ktoré si účastníci mohli vyskúšať počas turnaja. Mnohí si túto formu relaxu pochvaľovali. Zároveň musím pripomenúť, o čo sa vlastne hrá.

Víťazi národného finále, ktoré sa uskutoční tradične v rakúskom Stegersbachu, získajú predĺžený golfový víkend v päťhviezdičkovom rezorte Kempinski Hotel Adriatic od. Na najlepšie družstvo si ešte musíme počkať.


Svojej povesti neostali nič dlžní reprezentanti tímu Mercedes-Benz, ktorí opäť ovládli kategóriu brutto a siahali na najvyššie priečky aj v kategórii netto. V nej sa tentoraz presadil nováčik, družstvo OK Group. Najlepšie individuálne výkony podali Marián Grescho (netto) a Jozef Hraško (brutto), najdlhší odpal sa podaril Petre Šimkovej a cenu za „najpresnejší“ úder na jamke číslo 16 zase Ľubomír Páleník.

Tímová súťaž SFLG 2019, ktorá po prvý raz v histórii spojila východnú aj západnú vetvu do jednej už v základnej časti, pokračuje ďalšími štyrmi turnajmi – Red Oak, Nitra-Lužianky (14. mája), Golf Club Welten, Báč (6. júna) Sedin Golf Resort, Veľké Uľany (27. júna) a Penati Golf Resort, Šajdíkové Humence (4. septembra). Firemná túra vyvrcholí finálovým turnajom v rakúskom Stegersbachu (24.-25. septembra 2019)

SFLG 2019 – 1.kolo /FOTOGALÉRIA/

 

mp, jj

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv