Neprehliadnite

MSLT 2019 – 1. kolo: Čierno-biela dámska elegancia v Hrubej Borši

 

Jubilejný 15. ročník jedinej a súčasne jedinečnej dámskej túry Mercedes Slovak Ladies Tour (MSLT) odštartoval v Green Resorte Hrubá Borša.
Text: Martin Pavlík, foto: Adrian Stránsky

Už pätnásty rok sa dámy-golfistky stretávajú na slovenských i zahraničných ihriskách v rámci túry organizovanej pod hlavičkou titulárneho partnera Mercedes Benz Slovakia a nášho časopisu Golf Revue. Za túto dobu sa zmenili ihriská, podmienky, možnosti aj samotné účastníčky. Hoci iste nie všetky…

Dovolím si tvrdiť, že úžasným spôsobom narástla kvalita samotných turnajov (aj ihrísk), veď pravidelne hrávajú dámy so single hendikepom a na tomto ostatnom turnaji v Green Resort Hrubá Borša sme zlúčili dve kategórie, keďže v C-kategórii (hcp 37 – 54) sme evidovali len dve prihlásené. Troška predbehnem, keď prezradím, že tieto dve sa nestratili ani o kategóriu vyššie.

 

Nová dominanta

Na pekné a hráčsky príjemné ihrisko neďaleko Senca chodíme s dámskou túrou pravidelne. V roku 2019 nás však privítala významná dominanta celého rezortu. Je ním nový klubový dom, dostatočne veľký, vkusný a „plný atmosféry“, ktorá je pre hráčov azda tou najvýznamnejšou. Blížiace sa teplé dni budú nepochybne tráviť na terase a vychutnávať si delikatesy miestnej kuchyne. Kruh v Hrubej Borši sa uzatvára.

Farby, farby, farbičky…

Sezóna 2018 zaznamenala nový trend. Jednotlivé turnaje sme „vyfarbili“ do rôznych alternatív farebného spektra, čo prinieslo nový rozmer. Dnes už tradičná doplnková súťaž o najštýlovejšiu hráčku dostala náboj doposiaľ driemajúci v štartovnom poli. Zmena je život a organizátori si v aktuálnej sezóne pripravili „update“ v podobe kombinácií, vzorov, detailov.

Úvod patril snáď najelegantnejšej kombinácii v dejinách módy – spojeniu čiernej a bielej. Hľadali sme Black&White Lady. A môžete mi veriť, že bolo z čoho vyberať! Odbornej porote sme situáciu ešte skomplikovali, ale o úspechu „farebnej hry“ neslobodno pochybovať. Nájsť golfistku neodetú do týchto farieb bolo prakticky nemožné. Nabudúce na ihrisku Red Oak v Nitre to poriadne rozkvitne, v hre je totiž titul Flowers Lady.

Plné ruky práce

Na dobré výsledky sa nepochybne narobili samotné hráčky na ihrisku, rovnako na tom boli hosťujúci muži štartujúci na úvod. Po turnaji sa však potili najmä dievčatá zo spoločnosti Tawan, nového a hrdého partnera MSLT 2019. O thajské masáže bol taký záujem, že hráčky nechceli masérky nechať odísť. Možno som použil troška nadsádzky, ale iste mi dáte za pravdu, že takáto forma relaxu padne po hre vhod.

Výsledky MSLT 2019 – 1. kolo:

/Kategória A, hcp 0 – 24,4/
1. Jana Zelísková 38 stfb, 2. Viera Babjaková 36, 3. Frederika Malichová 36
/Kategória B, hcp 24,5 – 54/

1. Lenka Koščová 39 stfb, 2. Blanka Malichová 37, 3. Renáta Šmáliková 35

/Doplnková súťaže/

Najdlhší odpal: Eva Senáriková

Najbližšie k jamke: Eva Senáriková

Najštýlovejšia hráčka: Radka Kraak

/FOTOGALÉRIA – MSLT 2019 – 1.kolo/

 

 

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv