Neprehliadnite

Lotte Championship: Spilková prešla po prvý raz v tomto roku katom na LPGA Tour

 

Česká golfistka Klára Spilková ukončila negatívnu sériu a po prvý raz v tomto kalendárnom roku prešla na turnajoch LPGA katom. Podarilo sa jej to na havajskom ostrove Oahu, pričom do finálových kôl na zámorskom okruhu sa prebojovala na piaty pokus.

Dvasdaťštyriročná pražská rodáčka a česká olympijská reprezentantka figuruje po dvoch dejstvách na ihrisku Ko Olina Golf Clubu so skóre -3 na delenom 39. mieste. Spilková v stredu na úvod turnaja predviedla výkon dva údery pod par, v druhej runde si zapísala 71 a bezpečne sa kvalifikovala do víkendových kôl.

Hranica katu bola na úrovni paru. Spilková má vo svojej osobnej štatistike aj jedno víťazstvo na turnaji Ladies European Tour, ktoré dosiahla predvlani v Maroku na turnaji Lalla Meryem Cup. Na rovnakom podujatí dosiahla historický triumf pre slovenský golf aj Zuzana Kamasová, ktorá sa na africkom kontinente tešila v roku 2011.

Turnaj Lotte Championship s dotáciou dva milióny dolárov, ktorý sa hrá netypicky od stredy do soboty, v polovici vedie Ju Eun-hee z Kórejskej republiky so skóre -15. O dva údery horšia je zatiaľ mladšia zo sestier Kordových – Nelly.

„V porovnaní s prvým dňom to bolo úplne iné. Okúsila som havajské počasie a bolo to náročné. Nezahrala som len perfektné rany, dala som aj niekoľko bogeys, ale zakončila som to nakoniec dosť dobre,“ opísala svoje pocity Nelly Kordová.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv