Neprehliadnite

Lotte Championship: Spilková na Havaji napokon na 32. mieste

 

To najlepšie si Klára Spilková nechala na Havaji na koniec. Vo záverečnom kole turnaja Lotte Championship zahrala tri rany pod par a s rovnakým celkovým výsledkom obsadila 32. pozíciu. Pre českú profesionálku to bola prvá účasť vo finálových kolách na turnaji LPGA Tour v tejto sezóne.

Podujatie s dotáciou dva milióny dolárov na havajskom ostrove Oahu s prehľadom ovládla Kanaďanka Brooke Hendersonová, ktorá triumfovala s náskokom štyroch úderov a celkovou bilanciou -16.

Finálové dejstvo sa vôbec nevydarilo Nelly Kordovej. Mladšia z dcér bývalého československého tenistu Petra Kordu obišla posledné kolo na ihrisku klubu Ko Olina s výsledkom päť úderov nad par a prepadla sa z deleného prvého miesta na ôsmu priečku.

Dvadsaťštyriročná pražská rodáčka Spilková tento rok nazrela do finále na elitnom okruhu LGPA na piaty pokus. Česká olympionička, ktorá je v tomto ročníku premiérovo stálou členkou túry, zapisovala vo 4. kole päť berdíkov a dve bogey. Za 32. miesto zinkasovala okolo 14.000 USD.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv