Neprehliadnite

ANA Inspiration: Jin Young Ko ovládla prvý major v kariére a stala sa svetovou jednotkou

 

Kórejská golfistka Jin Young Ko vyhrala turnaj ANA Inspiration v kalifornskom Rancho Mirage a oslavuje svoj prvý titul kategórie major. Zároveň sa dvadsaťtriročná rodáčka zo Soulu vďaka triumfu na ihrisku Mission Hills posunula na prvé miesto svetového rebríčka.

Úvodný z piatich tohtoročných ženských majorov vyhrala Jin Young s výsledkom 10 pod par o tri rany pred krajankou Mi-Hyang Lee. Tretia skončila o úder späť domáca Američanka Lexi Thompsonová, ktorá na ANA Inspiration zvíťazila v roku 2014.

Stále tomu nemôžu uveriť, som nesmierne šťastná,“ povedala víťazka, ktorú vyhlásili za najlepšiu novicku minulej sezóny. Po triumfe ju čakal tradičný skok do miestneho jazierka. „Často som si predstavovala, ako tam skáčem. A dnes to prišlo,“ prezradila Ko, ktorá zinkasovala 450.000 USD.

Samotné turnajové víťazstvo jej urobilo podstatne väčšiu radosť než to, že sa stala svetovou jednotkou. „Rebríček ma príliš nezaujíma. Nemám rada, keď sa hovorí o jednotke alebo dvojke. Proste sa sústredím na svoju hru na ihrisku,“ uviedla Jin Young.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv