Neprehliadnite

O Spilkovú je záujem aj vo svete, teší manažéra českej profesionálky

 

Konečne sa môže pokojne sústrediť len na svoju športovú kariéru. Vysoké náklady na veľké americké dobrodružstvo Kláru Spilkovú desiť nemusia. Prvú Češku, ktorá sa stala plnohodnotnou členkou najprestížnejšej ženskej série LPGA Tour, upokojuje istota, že má zlomovú sezónu z 80 % finančne pokrytú. Jej príbeh priťahuje ďalších partnerov.

Pražskej rodáčka sa premiérová sezóna na LPGA Tour rozbieha naplno. Po úvodných „zahrievacích“ turnajoch u protinožcov, kde na Vic Open v Barwon Heads a na Australian Open v Grange neprešla do finálových kôl, od štvrtka čaká českú hráčku podujatie vo Phoenixe. Na turnaji Bank of Hope Founders Cup sa predstavia aj ďalšie golfistky s českými koreňmi – americké sestry Kordové a nemecká reprezentantka Sandra Galová.

V uplynulých sezónach mala Spilková kartu na Ladies European Tour a sezóna ju stála štyri až šesť miliónov korún. Pre túto sezónu si zaistila možnosť štartovať pravidelne na LPGA Tour a podľa jej manažéra Petra Žáka finančné náklady výrazne stúpnu. „Chceli sme zaistiť 80 % sezóny, čo sa nám teraz už viacmenej podarilo. Zbytok necháme na tom, ako bude Klára hrať. To bola naša stratégia, aby Klára nebola na turnajoch pod tlakom, že niekde musí hrať kvôli peniazom,“ povedal Žák.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv