Neprehliadnite

Match Play: Kisner po roku finále zvládol a stal sa kráľom jamkovky

 

Pred rokom odišiel golfista Kevin Kisner z finále jamkovej hry zdolaný, ale v tejto sezóne boj o titul zvládol a získal tretí primát na US PGA Tour a súčasne prvý z kategórie World Golf Championships. V americkom finále v texaskom Austine porazil Matta Kuchara a o svojom víťazstve rozhodol po šestnástich jamkách.


Vlani Kisner nestačil v rozhodujúcom súboji na krajana Bubbu Watsona, s ktorým prehral už po dvanástich jamkách, ale poučený tentoraz zápas zvládol. „A som šampión,“ radoval sa 35-ročný Kisner. „Vlani som bol pred finále uponáhľaný a nepokojný, teraz som si dal v kľude sprchu, nikam som sa neponáhľal a hral na istotu.“

V dueli o trofej viedol šampión nad krajanom Kucharom od prvej jamky, súper síce po piate a deviatej jamke vyrovnal, ale od desiatej už Kisner náskok len zvyšoval. „Ani jeden z nás nehral svoj najlepší golf, ale ja som celý týždeň výborne drajvoval,“ uviedol Kisner.

Do turnaja Kisner vstúpil prehrou v skupine s Angličanom Ianom Poulterom, ale potom už len víťazil. Zdolal krajanov Tonyho Finauea a Keitha Mitchella, v osemfinále si poradil s Číňanom Li Chao-tchungom, vo štvrťfinále prešiel cez Juhoafričana Louisa Oosthuizena a v semifinále vyradil Taliana Francesca Molinariho.

Vlaňajší hrdina Ryder Cupu Molinari skončil tretí po výhre nad Dánom Lucasom Bjerregaardom, štvrťfinálovým premožiteľom Tigera Woodsa.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv