Neprehliadnite

Malaysia Championship: Tretí titul na European Tour pre Henda po súboji v play-off

 

Austrálsky golfista Scott Hend vyhral po napínavé koncovke turnaj v Kuala Lumpuru a získal po trojročnom čakaní tretí titul na European Tour. Musel oň zabojovať v rozstrele so Španielom Nachom Elvirom, ktorého porazil na prvej dodatočnej jamke.

Elvira mal pred posledným kolom na čele súťaže s dotáciu 3 milióny USD náskok dvoch údrov, ktorý ale neudržal a play-off si vynútil až vďaka birdie na záverečnej päťparovej osemnástej jamke. Preukázal pri tom pevné nervy, pretože po jeho prihrávke na green sa spustil prudký dážď a začala búrka. Hráči preto museli pod strechu a mohli pokračovať až po viac než hodine a pol.

Španiel situáciu ustál a zdramatizoval boj o titul. Hend na osemnástku potreboval päť úderov. V play-off na rovnakej jamke sa však karta obrátila. Austrálsky golfista zahral berdík a Elvira o jeden úder viac. „Samozrejme som mal v play-off aj trochu šťastia, bez toho nevyhráte. Dnes prialo mne, menej šťastia zostalo pre Nacha, ale jeho čas ešte príde. Je to skvelý hráč,“ povedal Hend.

Tridsaťdvaročný Elvira ďalej čaká na prvý titul na European Tour. V rozstrele neuspel už v roku 2016 v marockom Rabate, keď prehral s Kórejčanom Wang Čung-hunom. „Som spokojený s tým, ako som tu hral. Konečne som mal trochu vyrovnané výkony. Vyhrať sa snažíme týždeň čo týždeň, azda to čoskoro príde,“ uviedol.

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv