Neprehliadnite

Indian Open: Gallacher vyhral po piatich rokoch, v divokom finále mu pomáhal syn-kedík

 

Po piatich rokoch sa Stephen Gallacher dočkal triumfu na European Tour. Štyridsaťštyriročný škótsky golfista ovládol turnaj Indian Open v Naí Dillí aj s pomocou svojho syna Jacka, ktorý mu robil caddieho.

„Bolo to skvelé, mať ho pri sebe,“ pochvaľoval si Gallacher po štvrtom triumfe na najvyššom európskom okruhu. „Keď máte 44, už začínate byť trochu za zenitom, takže je to pre mňa veľký úspech. Bola to paráda, ako sa mi vydarila koncovka. Dať na posledných štyroch jamkách trikrát birdie, je vynikajúce,“ chválil sám seba ostrovný borec.

Gallacherovi sa vydaril aj úvod turnaja a po prvom kole sa delil o vedenie. V piatok ale zahral 74 rán a vypadol z prvej desiatky. V záverečnom dejstve jeho skórkartu pokazilo na siedmej jamke dokonca bogey, ale Škót sa oklepal a aj vďaka šiestim berdíkom nakoniec zvíťazil o jednu ranu pred Japoncom Masahirom Kawamurom.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv