Neprehliadnite

Honda Classic: Mitchell posledným patom zdolal hviezdy a oslavuje premiérový titul

 

Záverečný úspešný štyri a pol metra dlhý pat do birdie rozhodol o výhre amerického golfistu Keitha Mitchella na turnaji Honda Classic. Na floridskom ihrisku PGA National v Palm Beach Gardens za sebou nechal slávnych krajanov Brooksa Koepku a Rickieho Fowlera a oslavuje prvý triumf na US PGA Tour.

Mitchell mal po štyroch dejstvách deväť rán pod par. Vďaka birdie na poslednej jamke sa vyhol play-off s trojnásobným major šampiónom a niekdajšou svetovou jednotkou Koepkom a Fowlerom, ktorý patrí už niekoľko rokov ku svetovej špičke.

„Pred posledným patom som vedel, že by ma čakalo play-off s budúcimi členmi Siene slávy, čo by bolo pre mladíka hrajúceho druhú sezónu na okruhu a bez titulu veľké sústo. Preto som nesmierne rád, že som to premenil,“ usmieval sa Mitchell.

Dvadsaťsedemročný hráč má teraz istotu štartov na US PGA Tour ďalšie dva roky a predovšetkým si dokázal, že vie vyhrávať. V minulosti to medzi profesionálmi dokázal len raz na bezvýznamnej malej sérii, inak skôr v rozhodujúcich momentoch ťahal za kratší povraz. „Už som nechcel byť na špatnej strane,“ reagoval šampión.

V boji o prvenstvo na turnaji Honda Classic sa dlho držal tiež Vijay Singh z Fidži, ktorý sa v 56 rokoch mohol stať najstarším víťazom na US PGA Tour. Trojnásobný víťaz major turnajov, ktorý celkovo ovládol 34 turnajov na US PGA Tour, nakoniec obsadil šieste miesto s odstupom troch úderov.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv