Neprehliadnite

Founders Cup: Spilková je vo Phoenixe 90., čaká ju boj o finálové kolá

 

Golfistka Klára Spilková je po prvom dejstve na turnaji z kalendára LPGA vo Phoenixe na delenom 90. mieste. Češka prvý deň na evente Bank of Hope Founders Cup zahrala 73 úderov (+1) a čaká ju boj o kat.

Na čele poradia je Celine Boutierová z Francúzska s ôsmimi údermi pod par a s náskokom jednej rany pred päticou prenasledovateliek. Z dvojice sestier Kordových je na tom lepšie Nelly, tohtoročná víťazka Australian Open má skóre -4 a je na delenom 18. mieste.

Spilková začala na ihrisku Wildfire Golf Clubu nádejne. Štartovala z desiatky, najskôr síce zapisovala po svojej tretej jamke bogey, ale po troch birdie v rade na jamkách 15, 16 a 17 mala dve rany pod par. Vzápätí urobila double bogey a podobne dopadla aj druhá deviatka.

Pražská rodáčka a účastníka OH 2016 v Rio de Janeiro dvakrát skórovala a dve jamky pred koncom ešte bola jednu ranu pod par, ale dvoma bogey za sebou si pohoršila na +1. Po prvom kole je hranice katu, postupu do záverečných dvoch kôl, na úrovni jednej rany pod par.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv