Neprehliadnite

Big Easy hlavnou hviezdou Czech Masters 2019

 

Hlavnou hviezdou šiesteho ročníka D+D REAL Czech Masters bude juhoafrický golfista Ernie Els. Bývalá svetová jednotka sa u našich západných susedov predstaví vôbec po prvý raz v kariére. Turnaj sa v Albatross Golf Resorte vo Vysokom Újezde uskutoční od 15. do 18. augusta.

„Ernie má momentálne dosť dobrú formu, prechádza katmi a umiestňuje sa vysoko, z čoho mám radosť. Na jeho účasti sme pracovali niekoľko rokov. Už nezostáva v hre veľa ikon súčasného svetového golfu, ktoré by sme do Česka mohli ešte prilákať,“ prezradil Petr Dědek, predseda predstavenstva promotérskej spoločnosti Relmost.

Štyridsaťdeväťročný Juhoafričan prezývaný Big Easy vyhral dvakrát The Open Championship aj US Open, na svojom konte má 71 turnajových titulov zo svetových sérií, z toho 19 na US PGA Tour a 28 na European Tour.

 


Okrem Elsa budú v tejto sezóne dôležitým tvárami turnaja Czech Masters aj Pádraig Harrington a Lee Westwood, obaja štartovali už v minulom roku. Predstaví sa tiež „potetovaný“ dánsky golfista Thomas Björn, ktorý vlani doviedol ako kapitán európsky tím k výhre v Ryder Cupe.

Z tradičných zahraničných účastníkov tentoraz chýba legendárny enfant-terrible svetového golfu John Daly, ktorý si musí v danom termíne plniť zmluvné povinnosti v New York City. „Stretli sme sa s Alexom Čejkom, českým rodákom reprezentujúcim Nemecko, ktorý je dlhé roky hráčom US PGA Tour. Pozvali sme ho k nám a radi by sme sa dohodli na jeho prvej účasti,“ prezradil Dědek.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv