Neprehliadnite

Sergio García sa ospravedlnil za svoje púštne úlety

 

Pred svojim návratom na US PGA Tour takmer po polroku sa Sergio García znovu prostredníctvom sociálnych sietí ospravedlnil za svoje výlevy na Saudi International, kde Španiela po troch dejstvách vylúčili za ničenie grínov.

Od tej doby predvlaňajší víťaz US Masters nehral a zrejme si spytoval svedomie. Po diskvalifikácii na inauguračnom turnaji European Tour v Saudskej Arábii sa García presunul na US PGA Tour, kde odštartuje novú sezónu na Genesis Open.

Ale ešte predtým, než sa ukázal zámorským fanúšikom aj médiám, považoval za nutné sa k celej situácii, ktorá vyvolala vlnu kritiky, znovu kajúcne sa vyjadriť. S odstupom necelých dvoch týždňov napísal na Instagrame ospravedlnenie a poďakoval fanúšikom za ich podporu.

Neposkytol však žiadne podrobnosti o tom, čo presne sa v treťom kole udialo. Stále tak vieme len to, že poničil päť grínov a už deň pred diskvalifikáciou v druhom dejstve si svoju zlosť vybil na bunkri a hrubo nadával, čo zachytili aj televízne kamery.

„Zjavne som mal nejaký čas na to, aby som premýšľal a chcem znovu povedať, že sa ospravedlňujem fanúšikom a svojim súperom. Čo sa stalo, nie je dobrý príklad a nevypovedá to o tom, kto skutočne som. Som emocionálny hráč, a hoci je to jedná z mojich predností, súčasne je to aj moja najväčšia slabosť,“ napísal García.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv