Neprehliadnite

Ryder Cup 2020: Steve Stricker kapitánom amerického tímu

 

 

Amerických golfistov povedie na budúci rok v Ryder Cupe v pozícii kapitána Steve Stricker. Päťdesiatjedenročný  bývalý druhý hráč svetového rebríčka sa stal nástupcom Jima Furyka, ktorému už vo vlaňajšom vydaní prestížneho  duelu proti výberu Európy pomáhal v Paríži ako jeden z asistentov.

Za rok usporiadajú Ryder Cup Američania, pričom dejiskom bude ihrisko Whistling Straits vo Wisconsine, odkiaľ víťaz dvanástich turnajov na US PGA Tour pochádza. Stricker už prevdlani doviedol  zámorský výber k triumfu na Prezidentskom pohári, ktorý je tradičnou súťažou proti Výberu sveta okrem Európy.

Stricker štartoval na Ryder Cupe trikrát v úlohe hráča a v roku 2008 bol aj súčasťou víťazného tímu. Stal sa prvým kapitánom tímu USA, ktorý v kariére nikdy nevyhral turnaj z kategórie major. Európaniia už skôr vymenovali za kapitána Pádraiga Harringtona z Írska.

Golfisti zo starého kontinentu budú o rok vo Whistling Straits obhajovať cenné víťazstvo z Francúzska. Európania  vlani pod vedením dánskeho kapitána Thomasa Björna porazili v parížskom súboji  USA jasne 17,5:10,5 a v Ryder Cupe predĺžili domácu neporazitelnosť, ktorá trvá už od roku 1997.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv