Neprehliadnite

Pristihnutý pri čine, aj DeChambeau ničí gríny

 


Ambiciózny golfista Bryson DeChambeau sa dostal pod paľbu kritiky. Tentoraz však nie pre svoje slimačie tempo hry, ale nešportové správanie, keď po nevydarenom údere zámerne palicu poškodil hraciu plochu. Z vandalizmu ho usvedčila videonahrávka rozhovoru, na ktorej sa nečakane objavi v pozadí.

Sympaťák s bekovkou známy svojim vedeckým prístupom k hre, tak naznačil, že občas neudrží nervy na uzde. Napokon, DeChambeau „ uletel“ aj na turnaj Na Genesis Open, kde sa mu počas hry nevydaril úder z bunkeru. Následný hnev amerického golfistu si odniesla hrana pieskovej prekážky.

V Mexiku pritom DeChambeau „vytiekol“ dokonca na patovacom gríne a zanechal na ňom výraznú stopu, ktorú sa potom snažil dať do pôvodného stavu. Mal však smolu, pretože v rovnakom čase prebiehal neďaleko rozhovor Sky Sports s Richom Beemom, šampiónom US Open z roku 2002.

A tak sa DeChambeau objavil nedobrovoľne na deštruktívnych záberoch. Mimochodom, začiatkom februára takmer zošalel a podujatí Saudi International španielsky borec Sergio García. Víťaz US Masters 2017 tam počas 3. kola zničil hneď päť grínov a už deň predtým sa správal ako zmyslov zbavený v bunkroch. Z turnaja ho ešte pred finálovým kolom diskvalifikovali. Za svoje správanie sa García neskôr ospravedlnil.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv