Neprehliadnite

Mexico Championship: DJ získal 20. titul na US PGA Tour, na obzore doživotné členstvo

 

Elitný golfista Dustin Johnson vyhral po tretí raz v kariére turnaj Mexico Championship a oslavuje jubilejný dvadsiaty titul na US PGA Tour. Podujatie bolo rovnako súčasťou série World Golf Championships (WGC), v ktorej si zaknihoval už šiesty triumf.

Fyzicky dobre disponovaný DJ sa pomocou drajvov dlhých viac ako tristo metrov a kvalitného patovania dostal po štyroch dejstvách na skóre -21. Napokon zvíťazil s náskokom piatich úderov pred Rorym McIlroyom zo Severného Írska. Tiger Woods bol na ihrisku Chapultepec Golf Clubu s odstupom trinástich úderov desiaty.

„Vyhrať dvadsaťkrát je dosť náročné a dokázať to ešte pred tridsaťpäťkou je neuveriteľné,“ povedal 34-ročný Johnson, ktorý od vstupu na zámorský okruh v roku 2008 vyhral každý rok aspoň jeden turnaj. „Tvrdá práca sa vypláca,“ skonštatoval zať legendárneho kanadského hokejistu Wayne Gretzkého.

Za dvadsať titulov na US PGA Tour ho čaká odmena. Až odohrá na okruhu pätnásť sezón, pričom aktuálne hrá dvanástu, dostane doživotné členstvo. Johnson sa dostáva pred blížiacim sa prvým majorom sezóny – aprílovým US Masters, do formy. Začiatkom februára ovládol v Saudskej Arábii turnaj European Tour a teraz uspel aj na US PGA Tour.

Prvú akciu WGC roku vyhral Johnson tiež v rokoch 2017 a 2015. Len Woods je tam so siedmimi výhrami lepší. V Mexiku sa hrá turnaj už tretiu sezónu, predtým sa pod inými názvami konal na Floride a zo začiatku tiež na európskych ihriskách.

Konečné výsledky turnaja Mexico Championship 2019 nájdete tu:

 

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv