Neprehliadnite

Australian Open: Spilková neprešla katom u protinožcov ani na druhom turnaji

 

Golfistka Klára Spilková ani na druhom turnaji LPGA v Austrálii neprešla katom. Na Australian Open v Grange mala po dvoch dejstvách poltucet úderov nad par a skončila na delenom 107. mieste. Za postupom do finálových kôl zaostala o tri údery.

Spilková, ktorá hrá premiérovú sezónu už ako členka série LPGA, dopadla rovnako aj pred týždňom v inom austrálskom dejisku Barwon Heads. Tretím turnajom pražskej rodáčky na elitnom ženskom okruhu by mal byť Bank of Hope Founders Cup v americkom Phoenixe, ktorý štartuje od 21. marca.

„Začiatky sezóny sú pre mňa vždy náročné, ale bolo pre mňa cenné, že som do Austrálie nakoniec odcestovala. Mám pocit, že si sama zatiaľ neuvedomujem, ako dôležité dva týždne to v mojom živote boli a aký pozitívny dopad budú nakoniec mať na môj osobný rozvoj,“ napísala Spilková na sociálnych sieťach.


V Grange sa po dvoch súťažných dňoch delí so skóre -10 o vedenie Švédka Madelene Sagströmová a Sü Wej-ling z Tchaj-wanu. O tri údery späť je na delenej tretej pozícii okrem iných aj Američanka Nelly Kordová.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv