Neprehliadnite

Tournament of Champions: Nelly Kordová tretia, vyhrala Eun-Hee Ji

 

Premiérový ženský turnaj na LPGA Tour, na ktorom štartovali len víťazky z posledných dvoch sezón, sa stal korisťou Eun-Hee Ji. Juhokorejská profesionálka vyhrala úvodné podujatie novej sezóny s celkovým skóre 270/-14, pričom jej krajanka Mirim Lee zaostala len o dve rany. Tretiu priečku v nabitej konkurencii plnej zvučných mien obsadila Nelly Kordová (273/-11).

V záverečnom dejstve na Floride sa golfistky museli vysporiadať nielen s náročným ihriskom, ale aj silným vetrom a teplotou okolo 10 stupňov Celsia. Tieto okolnosti brzdili hráčky pri skórovaní, a tak rozhodlo, kto urobí najmenej chýb. V tomto smere si najlepšie počínala Eun-Hee Ji.

V porovnaní s tretím kolom si Kordová polepšila o jednu priečku a to vďaka vydarenému finišu, keď zahrala dva berdíky na jamkách šestnásť a sedemnásť. Do tej doby tiež skôr bojovala s ihriskom, ktoré jej nedovoľovalo skórovať. Na úvodnej deviatke navyše stratila v závere dve rany kvôli bogey na jamkách osem a deväť, takže relatívne dlho bola na skóre +2 a v poradí o pár priečok nižšie. Finiš sa však 20-ročnej Američanke s českými koreňmi podaril a do sezóny vstúpila parádne.

„Je dobré vedieť, že všetko, na čom sme počas zimy pracovali s mojim trénerom, sa v tomto týždni vyplatilo. A stále máme pred sebou celý rok. Nikdy neviete, čo sa stane, ale ja pôjdem ranu za ranou a budem pracovať hlavne na svoje konzistentnosti,“ skonštatovala po turnaji mladšia z dvoch dcér bývalého československého tenistu Petra Kordu.

Konečné výsledky turnaja Diamond Resorts Tournament of Champions 2019 nájdete tu:

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv