Neprehliadnite

Športová sezóna v štýle 4F

 

Nová kolekcia značky 4F na sezónu jar/leto 2019 prekvapí všetkých nadšencov športových aktivít. Športové oblečenie musí byť vždy zladené. Zladiť treba veľkosť s postavou, model so siluetou, ale aj oblečenie so športovou aktivitou. Iné preferencie má bežec trénujúci pod holým nebom, iné aktívni ľudia uprednostňujúci tréningy v posilňovni.

4F pozná nároky ľudí, pre ktorých je šport neodmysliteľnou súčasťou života. Športové oblečenie vyvíja podľa osobných preferencií a nárokov športovcov tak, aby si v kolekcii značky 4F našiel každý oblečenie prispôsobené tvaru tela, štýlu a individuálnym potrebám podľa toho, aký šport robí. Či ste amatér alebo profesionál, preferujete intenzívne individuálne tréningy alebo naopak skôr relaxačnú jogu, značka 4F chce byť s vami.

Aj preto v sezóne jar/leto 2019 predstavuje úplne nové produktové trendy venované takmer všetkým druhom športu. V sezóne jar/leto 2019 predstavila značka 4F športové línie od tréningových modelov až po športovo-štýlové oblečenie na každý deň. Kolekcia jar/leto 2019 milo prekvapí priaznivcov jogy, futbalistov aj hráčov tenisu, pre ktorých pripravila značka 4F produktové novinky po prvýkrát.

Okrem línie pre jogu, futbal alebo tenis sa v sezóne jar/leto v obchodoch 4F objaví aj oblečenie pre bežcov, na funkčný tréning, na fitness, a to všetko v nových, neštandardných verziách. Skutočným hitom bude špeciálna línia obuvi 4F, v ktorej každý športovo založený človek nájde svoj vlastný štýl. 4F prekvapuje v tejto sezóne aj rozšírenou líniou plaviek.

Kolekcia inšpirovaná športom a módou

Inšpiráciou pre tvorcov novej kolekcie jar/leto je spojenie vášne k športu a súčasných módnych trendov. Návrhári vytvorili kolekciu zloženú z pestrej palety farieb a strihov. Jednou z dámskych línií je tréningové oblečenie v energickej verzii. Objavujú sa v nej výrazné neónové odtiene žltej, ružovej a tyrkysovej farby. Tie sú spájané geometrickými tvarmi s plynulými farebnými prechodmi.

Ich rovnováhou je tlmená tmavomodrá farba. Ďalšia tréningová línia je inšpirovaná retro štýlom. Geometrické spojenie červenej, kobaltovej, čiernej a bielej farby sú obohatené o detaily purpurovo ružovej a modrej. Tréningová línia pre pánov je inšpirovaná novodobým minimalizmom. Dokonale to vystihuje spojenie tmavej bordovej s intenzívnou, energickou oranžovou farbou obohatenou o jemné detaily s motívom embossingu a delikátnej gradientovej tlače.

Vo funkčnom oblečení sú aplikované rozličné technológie. Rýchloschnúce materiály (technológie 4F Dry), elastické švy, ktoré pracujú spolu s materiálom, minimalizujú riziko odretej pokožky a neobmedzujú pohyb ani počas intenzívneho tréningu. Použité sieťové panely a laserové otvory zlepšujú odvetranie počas aktivity a zabezpečujú pri tréningu čo najväčší komfort.

Okrem 4F Dry je v tréningovom oblečení použitá aj technológia 4F Skin (prispôsobenie strihu na tvar tela) a 4 Way Stretch & Ultralight, vďaka ktorej je výrobok ľahký, vzdušný, elastický a neobmedzuje pohyb tela. Prvé predajne 4F na Slovensku boli otvorené v Poprade a Žiline v roku 2016. V súčasnosti má 4F šesť vlastných predajní a v roku 2019 plánuje otvoriť ďalšie, vrátane predajne v Bratislave.

Spoločnosť OTCF je poľskou firmou, ktorá sa špecializuje na tvorbu, výrobu a predaj športového oblečenia a doplnkov pre radových spotrebiteľov aj profesionálnych športovcov. Spoločnosť má vo svojom portfóliu značky 4F a Outhorn, a taktiež multiznačkové predajne 4 Faces. Značka 4F má na Slovensku tieto predajne: Poprad (Forum), Banská Bystrica (Europa SC), Košice (Atrium Optima), Žilina (Shopping Center Mirage), Nitra (Centro), Martin (Tulip Center).

/Viac informácií na www.otcf.pl/

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv