Neprehliadnite

Farmers Insurance Open: Vedie Rahm, Woods 53., Slovák Sabbatini zahral par

 

Za účasti Tigera Woodsa odštartoval turnaj v Torrey Pines, ktorý sa súčasne koná na dvoch ihriskách – South Course a North Course. Americká hviezda figuruje na 53. mieste, zatiaľ čo Slovák Rory Sabbatini je delený 98. Úvodné dejstvo sa najlepšie vydarilo Jonovi Rahmovi, ktorý vedie so skóre 62/-10.

Sabbatini na náročnejšom South Course zapisoval kvarteto berdíkov, ale aj rovnaký počet bogey.  Rodák z juhoafrického Durbanu, ktorý si v závere minulého roka oficiálne prevzal v New York City zvyšok úvodného kola v pare. Nakoniec z toho bolo skóre 72/0 a po prvý raz pod slovenskou vlajkou sa mu nepodarilo zahrať kolo s mínusovým skóre.

Rodák z juhoafrického Durbanu, ktorý by chcel reprezentovať Slovensko na OH 2020 v Tokiu, skonči predtým na turnaji Sony Open v Honolulu delený 33. a na Desert Classic v La Quinte obsadil 57. priečku. Manžel Slovenky Martiny Štofaníkovej je v aktuálnom fedexcupovom rebríčku so ziskom 55 bodov na 139. mieste. Vo svetovom rankingu okupuje 206. miesto s bodovým priemerom 71,1.

Aj legendárny Woods dostal na brutálnom ihrisku South Course zabrať. Aktuálne postavenie v šieste desiatke nie je síce na chválenie, ale Tiger môže mínusové skóre ešte vylepšiť na priateľskejšom ihrisku North Course. Mimochodom, Woods zahral na South Course po prvý raz od roku 2013, keď nakoniec zvíťazil. zahral v prvom dejstve pod par.
 

Zatiaľ, čo španielsky „bombér Rahm zahral na North Course 62 úderov, na South Course sa v úvodnom kole nikto nedostal po 66. „Dve rany pod par, to  nie je zrovna dôvod na skákanie, ale teraz príde druhé ihrisko, na ktorom musím zajtra nastrieľať nízke skóre,“ skonštatoval Woods po svoje prvej súťažnej „runde“ v tomto roku.

Všetci golfisti z elitnej päťky hrali vo štvrtok na North Course. Okrem Rahma toho dokázali najlepšie využiť svetová jednotka Justin Rose a Doug Ghim (obaja 63/ -9). O jeden úder za nimi sa nachádza C.T. Pan a o ďalší je pozadu Jordan Spieth. South Course zahrali najlepšie Brandon Hagy, Chris Stroud a Charles Howell III. (všetci 66/-6).

 

Priebežné výsledky turnaja Farmers Insurance Open nájdete tu:  

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv