Neprehliadnite

„European Tour je len odrazový mostík,“ tvrdí McIlroy

 

Hviezdny golfista Rory McIlroy vyhlásil , že European Tour je len „odrazový mostik“ do najlepšej súťaže. Severoírsky borec vysvetľoval prečo sa zameria v tejto sezóne predovšetkým naUS PGA Tour.

Dvadsaťdeväťročný McIlroy vzbudil na sklonku minulej sezóny na European Tour v Dubaji rozhorčenie tým, keď načrtol svoje plány neodohrať v roku 2019 minimálne predpísaný počet turnajov na európskom okruhu a tým sa vzdať svojho členstva s tým, že sa bude plne sústrediť na zámorskú túru.

Prinútil tak dokonca šéfa European Tour Keitha Pelleyho k osobnej ceste do Severného Írska, keď sa snažil McIlroya presvedčiť, aby sa svojich hráčskych privilégií dobrovoľne nevzdával. Po tejto úspešnej intervencii sa zdalo, že aféra je zažehnaná. Lenže štvornásobný major šampión opäť mení názor.

Pozrite sa, môžete tu hovoriť čo chcete o tých väčších turnajoch v Európe, ale tiež môžete ísť hrať do Ameriky za viac peňazí a za viac bodov. O tom to všetko je, o bodoch do svetového rebríčka, všetky tie kontrakty so sponzormi. Každý to tak má,“ povedal ostrovný golfista pre zámorské médiá.

Pokiaľ sú tu hráči lepšie platení a uhrajú si tu viac bodov, prečo by mali hrať tam,. Chcem hrať proti tým najlepším hráčom na svete. Z toho mám husaciu kožu. Radšej budem zvádzať súboje s Justinom Thomasom a Dustinom Johnsonom. Tým nechcem nikoho v Európe zhadzovať, ale sila štartovného pola a všetko okolo je v zámorí proste o trochu lepšie,“ dodal rodák zo severoírskeho Holywoodu.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv