Neprehliadnite

Dubai Desert Classic: Prvý titul na European Tour pre Američana DeChambeaua

 

Piaty hráč svetového rebríčka Američan Bryson DeChambeau ovládol golfový turnaj Desert Classic v Dubaji a pripísal si premiérové víťazstvo na European Tour. Súťaž s dotáciou 3,25 milióna dolárov vyhral o sedem úderov pred Angličanom Mattem Wallaceom.


Zámorský golfista známy aj svojou bekovkou na hlave išiel do záverečného dejstva v úlohe lídra s náskokom jedného úderu. Posledné kolo mu vyšlo na výbornú, keď zapisoval 64 rán, vrátane ígla a siedmich berdíkov pri jedinom bogey. S celkovým výsledkom -24 stanovil nový rekord turnaja.

„Dnes som bol so svojou hrou spokojný. Vydarilo sa mi množstvo výborných úderov,“ uviedol dvadsaťpäťročný člen amerického tímu z vlaňajšieho Ryder Cupu. Prvý triumf z európskeho okruhu pridal k piatim titulom z US PGA Tour, kde vlani vyhral hneď štyrikrát.

Sympaťák DeChambeau ale nebol jediný, kto zahral v poslednom kole na ihrisku Emirates GC 64 úderov. Rovnaký výkon posunul Angličanov Iana Poultera a Paula Waringa do elitnej trojky vedľa Španielov Sergia Garcíu a Álvara Quirosa. Ešte o ranu lepšie než víťaz zahral Juhoafričan Justin Harding a katapultoval sa o 31 miest do Top 10.

Na delenej siedmej priečke s ním skončil tiež Lee Westwood. Anglický borec si v desiatich štartoch na European Tour od vlaňajšieho Czech Masters pripísal svoje piate umiestnenie v Top 10, pričom na novembrovom turnaji Nedbank Golf Challenge vyhral. Konečné delené 12. miesto vybojoval Ernie Els, ktorý bol po treťom kole na delenom treťom mieste.

Konečné výsledky turnaja Omega Dubai Desert Classic 2019 nájdete tu:

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv