Neprehliadnite

Blickovi ukradli palice počas turnaja, našli sa u bezdomovcov

 

 

Na druhú decembrovú nedeľu Cody Blick tak skoro nezabudne. Americký golfista si počas finálového dejstva v kvalifikačnej Q-School na Web.com Tour len odskočil na raňajky, avšak táto chvíľka stačila zlodejovi na to, aby mu ukradol golfové palice z prenajatého domu.

Napriek nepriaznivému osudu sa Blick nenechal rozladiť. Nielenže sa 904. hráč svetového rankingu kvalifikoval na spomínanú túru, ale sa po mesiaci nečakane opäť stretol so svojimi palicami. To je však už šťastný záver inak dramatických životných okolností.

Keď dorazil Blick do arizonského Whirlwind Golf Clubu, narýchlo si v miestnom pro-shope poskladal svoj nový vak a vyrazil na ihrisko. Vďaka skóre na 63 úderov, ku ktorému mu pomohli aj tri berdíky na posledných troch jamkách sa posunul do vysnívanej Top 40 a zaistil si kartu na osem turnajov z kalendára Web.com Tour v tejto sezóne.

Blick dokonca zverejnil na twitteri svoju čerstvú príhodu a poskytol odmenu 5000 USD. Sila sociálnych sietí sa potvrdila. „Už som bol zmierený s tým, že ho nikdy neuvidím,“ skonštatoval pre zámorské médiá goflista.

Jeho matka Carla mu však čoskoro poslala fotku bagu od firmy Titleist s vyšitým menom.  Ozvala sa jej totiž jedna žena z Arizony, že na ňu narazila v stane jedného bezdomovca. Ten po nej chcel peniaze, a ona sa ho na oplátku spýtala, čo jej môže ponúknuť. Na jej prekvapenie jej ukázal golfové palice.

Za nečakaný „deal“ zaplatila 75 amerických dolárov s tým, že ich možno sama predá za vyššiu čiastku. Potom ale na internete našla správu, podľa ktorej zistila, že sa jedná o ukradnuté palice Codyho Blicka a zohnala si kontakt na jeho matku, s ktorou sa dohodla na výmene za 300 USD.

„Teraz som nadšený, ale už som bol pekne skeptický,“ priznal Blick, ktorý už ale s palicami zo svojho starého bagu hrať nebude. Palice aj samotný vak totiž v cudzích rukách dostali poriadne zabrať a v podstate na profesionálnej úrovni sú už nehrateľné.

-jj-

 

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv