Neprehliadnite

Abu Dhabi HSBC Championship: Lowry sa zahrával s titulom

 

Irský golfista Shane Lowry vyhral po divokom priebehu finálového kola turnaj v Abú Zabí a pripísal si štvrtý triumf na European Tour. Tridsaťjederočný ostrovan v záverečnom dni stratil vedenie o tri rany, potom o štyri údery zaostával, ale nakoniec rozhodol na poslednej jamke o svojom víťazstve o jednu ranu pred Juhoafričanom Richardom Sternom.

Lowry vo finále „napáchal“ do jedenástej jamky štyri bogey, zatiaľ čo Sterne skóroval na šiestich jamkách z úvodných deviatich. Lenže v druhej polovici kola už Juhoafričan nezabodoval, Lowry využil dve jeho bogey k vyrovnaní a na osemnástke zahral víťazné birdie.

Vybojoval tak prvú trofej od augusta 2015, keď v Akrone oslavoval jediný trumf na US PGA Tour. „To bola dosť  emotívna horská dráha. Nastúpim ako líder a než sa rozpozerám, som o štyri pozadu. Ale držal som sa a teraz som v siedmom nebi,“ pochvaľoval si Lowry, ktorý za triumf zinkasoval prémiu 1,024.195 eur.

Sterne mal blízko k tomu, aby ukončil šesťročné čakanie na siedmy titul na European Tour. „Už je to dlho, čo som naposledy odohral slušný turnaj, takže som so svojou hrou dosť spokojný,“ skonštatoval Sterne po turnaji s dotáciou 7 miliónov USD.

Konečné výsledky turnaja Abu Dhabi HSBC Championship 2019 nájdete tu:

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv