Neprehliadnite

Woods o roku 2019: „Bude to vzrušujúce“

 

Ostro sledovaný Tiger Woods si dal slušne vysoko golfovú latku. Po štyroch operáciách chrbta sa dokázal vrátiť medzi svetovú elitu a tak očakávania vernosti aj odborníkov v súvislosti s jeho osobou sú pre rok 2019 vysoké.

Dlhoročný líder svetového rankingu zakončil sezónu víťazstvom v East Lake na poslednom turnaji minulého ročníka US PGA Tour. V ňom skončil tiež dvakrát na druhom mieste vrátane major eventu US PGA Championship. Sedemkrát sa umiestnil v Top 10 a obsadil celkovo druhé miesto vo FedEx Cupe.

„Moje očakávania sú opäť hrať a súťažiť. Pred rokom som mal úplné iné problémy. Len som dúfal, že dokončím najbližší turnaj. Takže rok 2019 pre mňa bude veľmi vzrušujúci, keďže viem, že môžem hrať na tej najvyššej úrovni,“ poznamenal Woods, ktorý vidí svoje ďalšie účinkovanie na US PGA Tour reálne.

„V uplynulej sezóne som vyhral raz. Bolo úžasné, že tým kulminoval celý rok 2018 na Tour Championship. Nebudem vyhrávať každý turnaj. To som nevyhrával nikdy. Ale keď sa budem opäť dostávať do boja o víťazstvo, myslím, že si svoj podiel vyhrám,“ dodal Woods.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv