Neprehliadnite

Whaleyová do histórie, prvá žena na čele PGA of America

 

Na  výročnom stretnutí PGA of America v Indian Wells došlo nedávno k historickej udalosti. Suzy Whaleyová sa totiž stala prvou ženou, ktorá sa dostala do čela asociácie a súčasne sa stala 41. prezidentkou v histórii golfovej profesionálnej organizácie v USA.

Päťdesiatjedenročná Whaleyová dosiahla najväčší úspech počas svojej športovej kariéry v roku 2003, keď sa kvalifikovala na Greater Hardford Open po predchádzajúcom triumfe na Connecticut PGA Championship.

Keďže legendárna Annika Sorenstamová hrala v rovnakom roku na Coloniale na sponzorskú pozvánku, bola Whaleyová prvou ženou, ktorá sa kvalifikovala na turnaj PGA Tour od čias Babe Zahariasovej.

Whaleyová dnes ešte stále učí golf na Suzy Whaley Golf, čo je ihrisko, ktoré vlastní v Cromwelle v Connecticute. Počas zimných mesiacov je šéftrenérkou v Country Clube of Mirasol v Palm Beach Gardens na Floride.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv