Neprehliadnite

Turnaj otcov so synmi na Floride ovládol Davis Love III a Dru

 

Tradičný decembrový neoficiálny event PNC Father-Son Challenge ovládli v tejto sezóne na Floride Davis Love III. a jeho syn Dru. Pred druhým a zároveň finálovým kolom síce strácali tri údery, v nedeľu ale nemali na ihrisku The Ritz-Carlton Golf Clubu konkurenciu a sami vyhrali o tri rany.

V prvom dejstve to bol enfant-terrible zámorského John Daly spoločne so svojim synom „Johnom juniorom“, ktorí dominovali poradiu turnaja v Orlande, keď v sobotu obišli ihrisko s rekordnými 59 údermi a ujali se vedenia. Za ďalších 24 hodín ale už bolo všetko inak.

Nedeľňajšiu partičku scramble totiž naprosto senzačne ovládol rodinný klan posledného amerického víťazného rydercupového kapitána. Celkovo zahrali Davis Love III. a jeho syn Dru neuveriteľných tucet berdíkov a dva ígle.

Úvodnú deviatku obišli vďaka siedmim berdíkom a íglu na trojke na 27 úderov. Na druhej deviatke boli len o dva berdíky, teda dve rany horší, a tak z toho bolo skóre 56 rán (-16). Celkovo sa po dvoch kolách zastavili na mínus 26.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv