Neprehliadnite

Presidents Cup 2019: Woods v úlohe hrajúceho kapitána?

 

Najskôr to vyzeralo ako pocta, a teraz je z toho takmer prekážka. Začiatkom tohto roka dostal Tiger Woods funkciu amerického kapitána pre budúcoročný Prezidentský pohár. Situácia sa ale vďaka jeho aktuálnej športovej forme a nečakane vydarenému comebacku medzi svetovú elitu zamotala. Jeho protipól Ernie Els tak už pomaly počíta s tým, že Tiger bude aj hrať.

Juhoafričana Elsa a Woodsa oficiálne uviedli do kapitánskych funkcií v polovici marca. A hoci sa tak stalo len dva dni potom, čo skončil Woods delený druhý na Valspar Championship, stále mal za sebou zatiaľ len kvarteto turnajov na US PGA Tour v rámci svojej návratovej sezóny a vo vzduchu viselo viac otáznikov, ako odpovedí.

Presidents Cup, ktorý je tímovou súťažou medzi výbermi USA a Sveta bez Európy, sa uskutoční 13.-15. decembra 2019 v austrálskom Melbourne. „Myslím si, že Tiger bude hrať. S tým, ako hrá hraje a ako zakončil posledný rok. Veď už je trinásty na svete,“ skonštatoval Els.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv